Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone'u olanlar sakın bu siteye girmeyin!

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
iPhone'u olanlar sakın bu siteye girmeyin!

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Bu siteye dikkat edin! iPhone'nu kötü şekilde etkiliyor.

İnternette kullanıcılar Safari tarayıcısının çökmesi için tasarlanmış bir web sitesinin linkini paylaşıyor. Site iPhone'u yeniden başlatıyor.

Crashsafari.com sitesi isminden de anlaşılacağı üzere tam olarak Safari'yi çökertmek için yapılmış. Siteyi açmayın! Mac'te denemesini yaptım ve sonuç pek iyi olmadı. Chrome da siteyi açmaya çalışırken durdu. Twitter'da birçok insan sitenin iPhone'da çok daha kötü bir etkiye sahip olduğu konusunda uyarıda bulunmuş. En başta da bahsettiğim gibi iPhone yeniden başlıyor.

Görünüşe göre site sonsuz bir dizi oluşturarak tarayıcıların durmasına sebep oluyor. Domain 2015 Nisan ayında alınmış. Ama sitenin o zamandan beridir aktif olup olmadığı konusunda emin değilim.

Sizlere yeniden uyarım bu tür bağlantılara dikkat edin ve böyle siteleri açmayın, nasıl oluyor diye denemesini de yapmayın! Bu sefer cihazınız kilitlenir, reset atar, belki de yapmakta olduğunuz bir iş yarım kalabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...