Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple Music, Türkiye'de kullanıma sunuldu

Apple Music, Türkiye'de kullanıma sunuldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın uzun bir süredir yayında olan ancak ülkemize girişi bir hayli geciken online müzik servisi Apple Music, nihayet Türkiye'de kullanıma sunuldu.

Apple'ın streaming müzik servisi Apple Music bu akşamdan itibaren Türkiye'de de müzik yayımına başladı. Apple, NTV'nin haberine göre; ilk 3 ay boyunca bu hizmeti parasız olarak sunacak. Bundan sonraki sürede ise ayda 9.99 TL ücretle kullanılabilecek. Ayrıca aile olarak kullanım için de özel bir ücretleme modeli sunacak. Bir aile ayda 14.99 TL ödediği taktirde bu hizmeti kullanabilecek.

Apple Music, Türkiye'de kullanıma sunuldu

Ayda 9.99 TL ödeyen kişi hizmeti mobil (cep) telefonunda, iPad'inde, dizüstü bilgisayarında ek ücret vermeden kullanabilecek.
HANGİ SİSTEMLERDE KULLANILABİLİYOR
iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, PC, Apple TV ve Android işletmecilerde bu yayınlar alınabilecek.
Apple Music'te bulunacak Türk sanatçılardan bazıları şöyle; Barış Manço, Zülfü Livaneli, Atiye, Melih Kibar, Demet Akalın, Gülşen, Mabel Matiz, Teoman, Funda Arar, Ceza, Kaan Tangöze, Göksel, Buray, Merve Özbey, Halil Sezai, Koray Avcı, Ayşe Hatun Önal, Gülben Ergen, Enbe Orkestrası, Fazıl Say, Edis, Deniz Seki, Güliz Ayla ve Sıla…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...