Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'da yeni dönem: Çoklu hesap

Instagram'da yeni dönem: Çoklu hesap

TEKNOLOJİ Haberleri

Instagram kullanıcıları artık tek cihazda beş ayrı hesap açılabiliyor.

Sanal alemin görsel hafızası Instagram, Kasım ayında beta formda Android platformunda denemeye açtığı çoklu hesap desteğini artık resmi olarak hem iOS hem de Android platformlarında sunmaya başladı. 7.15 sürümüyle birlikte gelen özellikle birlikte, isminden de belli olduğu gibi, tek cihazda birden çok hesap açılmasına izin veriyor. Yani örneğin hesaplarımızdan birisi kişisel hesabımız diğeri kurumsal hesabımız olabiliyor. Örnekleri çoğaltmak mümkün tabii ki. Bilindiği gibi şimdiye kadar birden çok hesap kullanabilmek için ya birden çok cihaz kullanılıyor ya da tek cihazda gir/çık yapılıyordu. 

Bu özelliği kullanabilmek için yapılması gereken ayarlar menüsünden hesap eklemek. Yanlışlıkla başka hesaptan paylaşım yapmamak için profil resimlerine dikkat etmekte fayda var tabii. En fazla 5 hesap eklenebiliyor bu arada.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...