Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone'da gizli numara nasıl engellenir?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
iPhone'da gizli numara nasıl engellenir?

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

iPhone kullanıcıları bu haberimiz sizin için. iPhone'da gizli numalara çağrılar nasıl engellenir? İşte detaylar haberimizde...iPhoneda gizli numara nasıl engellenir?

iPhone'da gizli numara ile arandığınız zaman 'Arayan Numara Yok' ekranı ile karşılaşırsınız. Gizli numara engelleme işlemi telefonunuzda bulunan bir işlem değildir. Operatörlere göre farklılık göstermektedir.
Turkcell kullanıcıları gizli numaraları engellemek için,  #253# tuşlarına basılması yeterlidir. Eğer iptal etmek isterseniz tekrar #253# tuşlamanız yeterlidir.
Türk Telekom kullanıcıları *253# numaralarını tuşlayarak gizli numaraları engelleyebilir. İptal etmek için tekrar *253# tuşlanması gerekir.
Vodafone kullanıcıları gizli çağrıları engellemek için GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj atabilir ya da 7046'yı arayarak işlemlerini yapabilirler. Gizli çağrıları kabul etmek için GIZLI KAPAT yazıp 7046'ya yollamaları yeterlidir. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...