Android 7.0'ın tarihi belli oldu

Android 7.0'ın tarihi belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Milyonlarca akıllı telefon kullanıcınısının beklediği Android N olarak da bilinen Android 7.0 sürümünün tanıtım tarihi belirlendi.

Google’ın en büyük etkinliği Google I/O bu yıl 18 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Etkinlikte Android’in N ismiyle de bilinen 7.0 sürümünün resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Geçtiğimiz gün Android N’in ilk görüntülerini paylaşan Google, menü sistemini kaldırması ile tartışma konusu olmuştu. Google I/O etkinliğinin bilet satışları da 8-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Süre uzun gözükse de Google I/O etkinliğinin biletleri çok hızlı bir biçimde satılmasıyla ünlü. Bilet fiyatı ise 900 dolar. Google I/O geliştiriciler hitap eden bir etkinlik olmakla birlikte Google’ın büyük yeniliklerini ve haberlerini duyurduğu bir ortam. Bu yıl özellikle Android 7.0’ın tanıtılması bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...