Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dikkat! WhatsApp sigara ihbar hattı devrede

Düzenleyen:
Dikkat! WhatsApp sigara ihbar hattı devrede

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye'de ilk defa Kayseri’de, sigara içilmesi yasak olan mekanlarda vatandaşların sigara içildiğini gösteren görüntüleri göndererek ihbarda bulunacağı WhatsApp ihbar hattı Kayseri'de faaliyete geçirildi.

Kayseri Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün WhatsApp ihbar hattının kurulduğu, 2 Mart Çarşamba günü Vali Orhan Düzgün'ün katıldığı bir basın toplantısı ile duyurulmuştu. Vali Orhan Düzgün, "Halk Sağlığı Müdürlüğümüz, denetimlerin daha etkin yapılabilmesi için vatandaşlarımızın 24 saat başvurabilecekleri Whatsapp İhbar Hattı oluşturuldu. Sigara içme yasağına uymayan mekanlarla ilgili vatandaşlarımızın çektikleri 15-20 saniyelik görüntüleri, bu ihbar hattına göndermelerini istiyoruz" demişti.

İhbar hattının kamuoyuna duyurulmasının ardından şu ana kadar 35 ihbarın geldiği öğrenilirken, değerlendirilen ihbarlar sonrasında tutulan tutanakların kaymakamlıklara gönderildiği kaydedildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri, 0505-157 85 38 numaralı whatshapp ihbar hattının duyurulmasının ardından Isparta, İstanbul ve Almanya'dan arayan vatandaşların, uygulama nedeniyle teşekkür ettikleri, uygulamanın tüm Türkiye'de hayata geçirilmesini istediklerini bildirdi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...