Galaxy S7 2.799 liradan satışa çıkıyor, işte özellikleri

Düzenleyen:
Galaxy S7 2.799 liradan satışa çıkıyor, işte özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz ay Barcelona’da gerçekleştirilen Dünya Mobil Kongresi’nde (GSMA) tanıtılan Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinin Türkiye fiyatı belli oldu.

18 Mart'ta tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S7'nin fiyatı 2 bin 799 TL olarak belirlenirken, S7 Edge ise 3 bin 299 TL fiyatla tüketicilerle buluşacak. Yeni modeller gelmeden önce teknoloji marketleri de ön sipariş toplamaya başladı. Teknosa ve Media Markt, 4-17 Mart tarihleri arasında online alışveriş sitelerinde S7 ve S7 Edge’in ön siparişlerini almaya başladı. Ayrıca Media Markt ön sipariş veren kullanıcılarına Clear View telefon kılıfı hediye ediyor. 
4.5G uyumlu, düşük ışıkta ve yüksek hareketlilikte bile profesyonel fotoğraf çekilmesine imkan veren 1.7f değerinde 12 MP arka, 5MP ön kameraya sahip Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge, suya ve toza dayanıklı (IP68) tasarımı, sekiz çekirdekli işlemcisi ve Quad HD Super Amoled ekran kalitesiyle de öne çıkıyor.

Suya ve toza karşı dayanıklı 
Suya ve toza dayanıklı tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge, düşük ışıkta bile net fotoğraf çekiyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...