Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge fiyatı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge fiyatı belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Samsung'un yeni akıllı telefonları Galaxy S7 ve S7 edge'in Türkiye fiyatları belli oldu. Samsung Galaxy S7 ve S7 edge'in Türkiye fiyatları ne kadar?

Samsung geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen MWC 2016 kapsamında yeni amiral gemisi telefonlarını tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Oldukça iddialı özelliklere sahip olan Galaxy S7 ve S7 edge, 9 Mart itibariyle Türkiye'de özel olarak tanıtılacak ve 14 Mart itibariyle de resmen ülkemizde satışa sunulmuş olacak.

Artık cihazlar hakkında yurt dışı fiyatlarından tutun, performans detaylarına kadar her şeylerini biliyoruz. Aklımızdaki cihazlarla ilgili tek soru ise ülkemizdeki fiyatları gibi görünüyordu. Bugün itibariyle bu soru da cevabını buldu.

Galaxy S7 ve S7 edge'in Türkiye fiyatı!

Bugün gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S7 ve S7 edge'in Türkiye'de sahip olacakları fiyatlar şu şekilde;

Galaxy S7 (32 GB); 2.799 TL
Galaxy S7 edge (32 GB); 3.299 TL

Öte yandan cihazların bu fiyatlarını ülkemizdeki perakende şirketlerinden öğrendiğimizi de belirtelim. Yani bu fiyatlar cihazların resmi fiyatları.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...