Apple bu akşam ne tanıtacak? (21 Mart Apple tanıtım)

Düzenleyen: / Kaynak: AJANSLAR
Apple bu akşam ne tanıtacak? (21 Mart Apple tanıtım)

TEKNOLOJİ Haberleri  / AJANSLAR

Merakla beklenen gün geldi çattı! Dünyanın teknoloji devi Apple TSİ 19.00'da yeni bir ürünün tanıtımını gerçekleştirecek. Dev firmanın ne tanıtacağı ise şimdilik merak konusu.

Apple'ın daha önce açıkladığı ve 21 Mart'ta Kaliforniya'da tanıtımını gerçekleştireceği ürün kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor. Dev firma ne tanıtacağı konusunda sır vermezken Milyarlarca insan TSİ 19.00'da gerçekleşecek organisazyona kililtlendi. Teknoloji forumlarında konuyla ilgili çeşitli iddialar dolaşırken en güçlü iddia, iPhone SE modeliyle ilgili iPhone 6 özelliklerini daha 4 inçlik cihaza sığdıran Apple'ın bunu tanıtma ihtimali yüksek. Ayrıca kulislerde iPad Air3 yerine daha küçük boyutlarda olması beklenen iPad Pro 9.7 tablet bilgisayara görevi gören yeni yeni modelin tanıtılmasıda iddia edilirken bir diğer iddiaysa geçtiğmiz şatışa çıkan ve bir çok eleştiriyede beraberinde getiren Apple'ın akıllı saati Apple Watch'un yenilenmesiyle ilgili bu neden bugünkü tanıtımda Apple Watch'un yeni versiyonun tanıtılması beklenen ürünler arasında olduğu iddia ediliyor. Bugün 19.00'da başlayacak olan tanıtım kulislerde konuşulan iddiaların doğrulunu bize gösterecek.

IPHONE 5 SE

Piyasada uzun bir zamandır merakla beklenen Apple’ın 4 inçlik telefonu bugün tanıtılacak. Telefonun uygun bir fiyata satılması bekleniyor.

IPAD AIR 3

Apple’ın piyasaya sürdüğü iPad Air 2’nin üzerinde iki yıl geçti. Bugün tanıtacağı ürünler arasında 3 GB RAM ile gelmesi beklenen iPad Air 3 de bulunuyor.

APPLE WATCH 2

Apple'ın telefonla eşleşmek zorunda kalmayan yeni Watch üzerinde çalıştığı uzun bir süredir konuşuluyordu. Apple, Watch 2’yi bu akşamki etkinlikte tanıtıp tanıtmayacağı ise bilinmiyor.

APPLE VR

Bütün firmaların tanıtacağı ürünlerin başında VR da bulunuyor. Sene başından beri Apple’ın kendi VR başlığını yapacağını sızıntıları geliyordu. Apple'ın bu akşam VR başlığını tanıtması bekleniyor.

APPLE CAR

Apple CEO'su Tim Cook, bir konuşmasında Apple Car’ın tanıtılacağı zamanın yakın olmadığını belirtmişti. Bu akşam ise Apple Car’ın tanıtılması beklenmiyor.

Apple iPod Classic 2016

Bunun olmayacağı neredeyse garantili, ancak daha ince, kablosuz, Apple Music entegrasyonlu bir iPod Classic istediğimizi gizleyemeyiz. Dokunmatik ekran saçmalığıyla uğraşmaya gerek yok, çarkı çevirdiğimizde çıkan tıklamanın verdiği tatmin hissi, bize yeter de artar.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AJANSLAR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...