Gears of War 4’ün Çıkış Tarihi Netleşti

Gears of War 4’ün Çıkış Tarihi Netleşti

TEKNOLOJİ Haberleri

Xbox One için geliştirilen özel oyunlardan biri olan Gears of War 4’ün tam olarak ne zaman oynanabilir olacağı nihayet belli oldu…

Bu zamana kadar Xbox cephesinin özel oyunlarından biri olan Gears of War, özellikle satış konusunda bir hayli başarılı bir çizgi çizmiş bulunmakta. İlk olarak Xbox 360 ile birlikte hayatımıza girmiş olan seri, şimdilerde en yeni halkası ile birlikte epey merak edilmekte. Efsane karakter Marcus Fenix'in oğlunu kontrol edeceğimiz Gears of War 4, bir süre önce Xbox One platformuna özel olacak şekilde duyurulmuştu. Bu duyuru esnasında net bir çıkış tarihi bilgisi ne yazık ki edinememiştik. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan geliştirici firma, oyuna dair net çıkış tarihini kullanıcılar ile paylaştı.

Açıklanan bilgilere göre Respawn Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Gears of War 4, tam olarak 11 Ekim 2016 tarihinde oynanabilir olacak. Xbox One platformuna özel olacak şekilde görücüye çıkacak olan yapımın konsol satışlarına dahi etki edeceği ön görülmekte. Zira Xbox cephesinde Gears of War'ın büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Nitekim PS4'e geçen belirli bir oyuncunun yapım adına Xbox One'a geçiş yapabileceği dahi belirtilmekte. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...