Sony’nin yeni aynasızı

Düzenleyen:
Sony’nin  yeni aynasızı

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony, aynasız fotoğraf makinesi ailesine yeni katılan a6300 fotoğraf makinesini ve G Master markalı değiştirilebilir objektiflerini tanıttı.

Etkinlikte konuşma yapan Sony Eurasia Genel Müdürü Kazuteru Makiyama, “Değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makinesi pazarının genelinde devam eden küçülmeye rağmen, Sony olarak ilgili segmentte büyümeye devam ediyoruz. Pek çok profesyonel fotoğrafçı ve görüntü yönetmeni yenilikçi teknolojileri ve büyüyen lens gamıyla Sony Alpha serisini tercih ediyor” dedi. Sony Eurasia Alpha Ürün Müdürü Erdem Sayıp ise “Yeni Sony a6300 Aynasız Fotoğraf Makinesi’nde, 0,05 saniyelik kısa odaklanma süresi ile dünyanın en yüksek AF hızı ve en yüksek sayıda AF noktasının yanı sıra, yeni geliştirilen 24.2 MP APS-C sensörüne, yüksek çözünürlüklü 4K video kaydı ve daha birçok özellik var. Yeni G Master değiştirilebilir objektifler ise yüksek çözünürlük ile bokeh efektinin en üst düzey karışımını sunarak, Sony’nin bugüne kadar piyasaya sürdüğü en iyi ve en etkileyici objektif grubunu temsil ediyor” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...