LG'nin amiral gemisi G5 Türkiye'de

Düzenleyen:
LG'nin amiral gemisi  G5 Türkiye'de

TEKNOLOJİ Haberleri

"LG Oyun Arkadaşları" ile birlikte satışa sunulan LG G5, tek parça metalden gövdesi ve çıkartılabilir bataryasıyla dikkat çekiyor

Ömer Temür İSTANBUL
Geçtiğimiz aylarda Barcelona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresinde tanıtılın LG G5, 2799 lira fiyatla Türkiye'de satışa sunuldu. LG Oyun Arkadaşları adı altında kendisine eşlik eden bir cihaz koleksiyonuyla birlikte satışa sunulan LG G5, tek parça metalden gövdesi ve çıkartılabilir bataryasıyla dikkat çekiyor. 135 derecelik geniş açılı merceği sayesinde insan gözüne en yakın görüntüyü sunan LG G5, Always-on ekranıyla da istediğiniz anda tarih saat ve bildirimlerinizi kontrol etmenizi sağlıyor. LG G5'in istenildiğinde dijital kamera ya da Hi-Fi oynatıcı gibi birçok cihaza dönüşebildiğini belirten LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Tüm kullanıcıların LG G5 ve “Oyun Arkadaşları”nın sunduğu inovatif konsepti çok beğeneceklerine ve eşsiz bir deneyim yaşayacaklarına dair inancım tam. Bu yeni inovasyonlarımız ile bir akıllı telefonun ne demek olduğunu tüketiciye farklı heyecanlar yaşatarak sunacağız” dedi. 
LG’NİN OYUN ARKADAŞLARI
LG G5'in oyun arkadaşları arasında yer alan sanal gerçeklik gözlüğü LG 360 VR, iki metre uzaktan bakılan bir 130 inç TV ekranını simüle edebiliyor. Sadece bir kablo ile telefona bağlanan sanal gözlük, katlanabilir özelliği ve 118 gramlık ağırlığıyla benzerlerinden çok daha hafif. Diğer bir ürün olan LG 360 CAM ise 360 derece video ve fotoğraf çekiyor. Google ile yapılan ortaklık sayesinde, 360 CAM ile çekilen görüntüler, Google Street View ve YouTube360’a kolaylıkla yüklenebiliyor. Bu görüntüler aynı zamanda LG 360 VR ya da 360 derece içeriğe uygun olan diğer akıllı telefon ve aygıtlarda da görüntülenebiliyor. H3 by B&O Play ise B&O Play ile LG Hi-Fi Plus ile uyumlu çalışabilen ve yüksek ses kalitesi sunan bir kulaklık seti. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...