Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Şarjım bitiyor' yalanı tarihe karışıyor

Düzenleyen: / Kaynak: HÜRRİYET
'Şarjım bitiyor' yalanı tarihe karışıyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / HÜRRİYET

Telefonlar için geliştirilen özel bir uygulama olan Battery Share, kullanıcıların birbirlerine yükledikleri uygulama ile şarj oranlarını anbean görüntüleyebilmesini sağlıyor. Böylece artık 'şarjım bitiyor' yalanı da tarihe karışmış olacak!

Şu an için sadece iOS platformuna gelen ve dolayısıyla iPhone'lar arasında kullanılabilen Battery Share isimli uygulama, sevgili veya arkadaşlarınızın telefonlarının şarj oranını sizle paylaşıyor.

'Şarjım bitiyor' yalanı tarihe karışıyor
Bildirimleri açık hale getirdiğinizde "Ahmet'in şarjı çok düşük" uyarı ekranını görebiliyorsunuz. Aksi durumda ise şarjının dolu olduğunu bildiğiniz arkadaşınızı aradığınızda 'telefonumun şarjı yok, sonra konuşalım' türü sözleri de söyleme olasılığı kalmıyor; zira Battery Share uygulamasıyla Ahmet'in şarjının aslında baya baya dolu olduğunu görebiliyorsunuz.

Uygulamayı telefonlara yüklemenin bedeli ise 0.99 dolar.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: HÜRRİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...