Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Whatsapp'a görüntülü görüşme özelliği!

Düzenleyen:
Whatsapp'a görüntülü görüşme özelliği!

TEKNOLOJİ Haberleri

Whatsapp'ta uzun zamandır beklenen özellik gerçek oluyor. Android için hazırlanan Whatsapp'ın beta sürümünde görüntülü görüşme resmen kullanılmaya başlandı.

Akıllı telefonların en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, muhtemelen dünyada herkesin haberdar olduğu en önemli uygulamalardan biri. Teknoloji kullanıcılarının en önemli iletişim ağlarından biri olan WhatsApp’taki en önemli eksikliklerden biri video araması.

Facebook’un zamanında 19 milyar dolara satın aldığı servis hakkında Aralık 2015’te video arama hizmetinin sunulacağına dair söylentiler vardı. Görünen o ki, WhatsApp ekibi bu söylentileri artık gerçeğe dökmeye başlıyor.

Whatsapp'a görüntülü görüşme özelliği!

BETA SÜRÜMÜNDE VAR

Whatsapp'ın Android platformu için hazırlanan beta sürümünde görüntülü görüşme butonu açıkça görülüyor. Diğer yandan görüntülü görüşme yapıldığı sıradaki ekran görüntüleri de internete düşmeye başladı.

Hürriyet

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...