Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung Galaxy S5 Android 6.0 güncellemesi geldi

Samsung Galaxy S5 Android 6.0 güncellemesi geldi

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un eski amiral gemisi modellerinden S5 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Türkiye'de yayınlanmaya başladı.

Kısa bir süre önce Galaxy Note 4 için Android 6.0.1 güncellemesini Türkiye’de başlatan Samsung, eski amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesini ülkemizde yayınlamaya başladı. Kies ve OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı yapılan güncelleme bugün itibariyle Galaxy S5 kullanıcılarına ulaşmış durumda. Yepyeni bir TouchWiz arayüzü ile beraber gelen güncelleme, Google’ın Android 6.0.1 işletim ile sunduğu gelişmiş uygulama izinleri, çeşitli güvenlik iyileştirmeleri ve Doze Modu gibi özellikler ile geliyor.  Sizde bir Samsung Galaxy S5 kullanıcısı iseniz ve güncelleme henüz akıllı telefonunuza gelmediyse, Ayarlar menüsüne girerek "Ayarlar>Cihaz>Hakkında>Yazılım Güncelleme" kısmına gelerek güncellemenizi kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi şebeke ile güncellemek istemeyen kullanıcılar, Sammobile üzerinden istedikleri ülkenin Rom'unu indirerek odin ile cihazlarına kurabilirler. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...