Samsung Galaxy C5 onaylandı

Samsung Galaxy C5 onaylandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Galaxy C5 TENAA sertifikası aldı.

Samsung Galaxy C5 ve C7 ile yeni Galaxy C serisini başlatacak. Bu seri metal malzemeden üretilecek ve Android 6.0 Marshmallow ile çalışacak. Daha önce bu modellere ait bazı fotoğraflar sızdırılmıştı ve şimdi de Çinli TENAA tarafından onaylanan telefonun yeni görüntüleri geldi. TENAA ayrıca daha önce sızdırılan özellikleri de teyit etmiş oldu. 

Buna göre 145.9 x 72 x 6.7 mm ölçülerinde ve 153 gram ağırlığında olanSamsung Galaxy C5,  1080 x 1920 piksel 5,2 inçlik AMOLED ekranı ile üst orta sınıf arası bir akıllı telefon. 4G RAM ve sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemci tarafından desteklenen telefonun, Snapdragon 820 kullanan cihazlar kadar performans göstereceği söyleniyor. Diğer özellikleri arasında, 8 MP'lik ön kamera, çift LED flaşlı bir 16 MP arka kamera, 2600 mAh pil ve LTE yer alıyor. microSD kart desteği ile birlikte 32 GB ve 64 GB depolama alanı olmak üzere Galaxy C5’in iki varyantı olacak.  Samsung Galaxy C5’in mayıs ayında tanıtılması bekleniyor ancak, hangi pazarlarda satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...