Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Instagram'a analiz özelliği geliyor

Instagram'a analiz özelliği geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Fotoğraf ve video paylaşma platformlarından Instagram, kurumsal kullanıcıları için yeni bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Kurumsal kullanıcıların takipçi kontrolünü kolaylaştıracak olan bu özellik, firmalarındaha kolay analiz yapmasını sağlayacak. Instagram yakında zamanda kullanıma sunacağı takipçi analizi özelliği sayesinde takip sayılarının yanı sıra kız-erkek oranı, yaş aralığı gibi birçok detaylı bilgiyi kullanıcılarının erişimine açacak. 

1463949785_instagram-analiz.png

Facebook'taki gibi benzer bir analiz imkanı sunacak olan Instagram, böylece kullanıcılarının içeriklerini daha iyi yönetebilmelerine fırsat sunacak. En çok kurumsal kullanıcılar için yararlı olacak olan bu özellik sayesinde şirketler hangi gönderilerin kimler tarafından daha çok beğeni aldığını takip ederek bu verilere göre içeriklerini düzenleyebilecek. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...