Ücretsiz eğitimde dev iş birliği

Düzenleyen:
Ücretsiz eğitimde dev iş birliği

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell Akademi, dünyanın en büyük ücretsiz öğrenim platformu olarak bilinen Khan Academy ile iş birliğine gitti. İş birliği kapsamında öğrenciler, öğrenciler matematikten, fiziğe, finanstan tıp bilimine kadar 4500'den fazla ücretsiz ders videosu ve 10 binden fazla alıştırmaya Turkcell Akademi ve Khan Academy Türkçe platformlarından ulaşacak.

Uygulamadan Turkcell müşterilerinin ücretsiz yararlanacağını belirten Turkcell Akademi Grup Başkanı Banu İşçi Sezen, “Khan Academy Türkçe ile yaptığımız bu son iş birliği sayesinde öğrencilerin kendisini geliştirmesine katkıda bulunmakla beraber öğretmenlerin de kendi müfredatlarını zenginleştirmesi için imkan sağlıyoruz. Ayrıca velilerin de çocuklarının ödevlerine yardımcı olabilecekleri bir öğrenme platformuna imkan veriyoruz. 800 milyondan fazla ders ile dünyanın en büyük ücretsiz öğrenim platformu olarak tanınan Khan Academy’nin sadık bir kullanıcısı olarak tüm müşterilerimizi bu zengin içerikten yararlanmaya davet ediyorum” dedi. Khan Academy Türkçe Direktörü Alp Köksal da Khan Academy derslerine Türkçe konuşan herkesin kolayca ulaşabileceğini belirterek, "Bu anlamda, Turkcell ile olan iş birliğimizin eğitimde fırsat eşitliği adına önemli bir adım olduğuna inanıyorum" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...