Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp'ta bu tuzağa düşmeyin!

Düzenleyen:
WhatsApp'ta bu tuzağa düşmeyin!

TEKNOLOJİ Haberleri

Dolandırıcılar attıkları mesajda, 'Gold WhatsApp uygulamasının sızdırıldığı ve sadece ünlülerin kullandığı bu uygulamayı sizde kullanabilirsiniz' diyerek tuzağa düşürüyorlar.

Bildiğiniz gibi akıllı telefonlar özellikle bu dönemde çocuk yaşlı demeden herkesin elinde ve birçoğu bu telefonla internete giriyor. Dolandırıcılar insanlar ne tarafa yoğunlaşırsa ona göre yöntemlerle her yönden insanları kandırıp bir şeyler çalma peşinde. Bu yüzden de insanların en çok zaafı olan şeyler tercih ederek çeşitli yollarla kandırmaya çalışıyorlar.
Popüler mesajlaşma uygulamaları da iyi bir tuzak olabilir. Teknolojioku'nda yer alan habere göre WhatsApp üzerinden Gold WhatsApp yükseltmesi için insanlara davetiye mesajı geldi.

WhatsApp'ta bu tuzağa düşmeyin!
Mesajda, "Gold WhatsApp uygulamasının sızdırıldığı ve sadece ünlülerin kullandığı bu uygulamayı sizde kullanabilirsiniz" diyor. Bu aldatmacaya inanan kişiler bu linke tıkladığında gönderen kişinin tuzağına düşmeye başlıyor. Web sitesi muhtemelen telefonunuzdan kişisel bilgilerinizi çalacak veya yine aynı şekilde bilgisayarınızda zararlı yazılımlar kurarak kişisel bilgilerinizi çalmak için denemelerde bulunacak.

Eğer böyle bir mesaj alırsanız mesajın geldiği numarayı engelleerek mesajı silin ve bu tür mesajlara itibar etmeyin.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...