Facebook'un kurucusunun hesabını hack'lediler

Düzenleyen:
Facebook'un kurucusunun hesabını hack'lediler

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook sözcüsünden açıklama geldi. Diğer platformlarda sorunlar yaşandı, ama Facebook servislerinde bir sorun yok.

Facebook'un Ortak Kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg'in Twitter, Instagram ve Pinterest hesapları hack'lendi. Kendilerine OurMine Team diyen bir hacker ekibi, Zuckerberg'in hesaplarını hack'lediklerini duyurdu ve Twitter'da şu mesaja yer verdi: "Şu an güvenliğinizi test ediyoruz. İletişime geçmek için lütfen özel mesaj atın"

Bu duyurunun ardından Twitter harekete geçti ve Zuckerberg'in hesabındaki hack tweet'lerini silerek OurMine Team hesabını da askıya aldı. Pinterest hesabı da tekrar düzenlendi.Instagram tarafında ise, iddia edilenlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Konu hakkında konuşan bir Facebook sözcüsü, Zuckerberg'in Instagram hesabının hack'lenmediğini, Facebook servislerinde bir güvenlik sorununun söz konusu olmadığını, diğer platformlarda sorunlar yaşandığını ve düzeltildiğini bildirdi.

Mahmut Saral (Sabah)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...