Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BMW,otonom teknolojisine yatırım yapacak

Düzenleyen:
BMW,otonom teknolojisine yatırım yapacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünya’nın en büyük otomobil üreticilerinden olan BMW, açıklanan bilgilere daha fazla otonom teknolojisine ağırlık vermek istiyor…

Geçmişten günümüze kadar geçen süre boyunca her daim birbirinden başarılı otomobil modellerine imza atmış olan BMW, alanında en başarılı üreticilerden biri. Almanya merkezli devlerden biri olan firma, gelişen teknolojiye ayak uydurmayı da ihmal etmiyor. Nitekim her geçen yıl ürettiği otomobillerde daha fazla teknoloji kullanan firma, şimdilerde ise otonom teknolojisine daha çok ağırlık vereceği haberi ile gündemde. Özellikle yeni bir proje üzerinde çalıştığı söylenen şirketin yatırımlarının çoğunu bu teknolojiye yapacağını ve ilerleyen süreçte bu yatırımın meyvelerini toplayacağı bildirildi. En nihayetinde kendisini sürebilen araçların yolda olduğunu ve markanın bunu yapabilmek için hızlandığını da söylemek mümkün.

Hedef 2021 yılında tamamlanacak

Açıklanan bilgilere göre BMW, şu sıralar otonom araçları için son sürat çalışmaya devam ediyor. Bu konuda açıklama yapan firmanın kurul üyesi ise şirketin 2021 yılında üst düzey bir otomobil modeli çıkaracağını ve bu modelin tamamen otonom teknolojisi ile donatılmış olacağını açıkladı. Bir nevi üst sınıfa hitap edeceği belirtilen modelin aynı zamanda kendi kendisini kontrol edebileceğini de söyleyebiliriz.

Elektrikli modeller için de çalışmalar devam ediyor

Firmanın satışa sunduğu i serisi modeller, bildiğiniz üzere elektrik ile çalışabilme özelliğine sahip. Bir yandan bu modellerini de geliştirmek isteyen şirket, bunun için çalışmalara devam edip, karşımıza çok daha uzun yol alabilen bir elektrikli model ile çıkabilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...