Moto X Kaldığı Yerden Devam

Düzenleyen:
Moto X Kaldığı Yerden Devam

TEKNOLOJİ Haberleri

Lenovo bu hafta Moto Z modellerini duyurdu ve bu duyurudan sonra ortalıkta birden şirketin artık Moto X serisini bitireceği dedikoduları yayılmaya başladı.

Ancak durum öyle değil gibi gözüküyor. Droid Life’ın haberine göre Lenovo, Moto X serisinin hala canlı ve iyi durumda olduğunu ve iki telefon serisinin tamamen farklı akıllı telefon deneyimleri sunacağını dile getirdi. Lenovo ayrıca Verge’e yaptığı açıklamada da X serisinin üretimine devam edileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamalara göre Motorola sadece mevcut olan X serisinin satışına devam etmeyecek aynı zamanda yeni modellerde geliştirmeye ve kullanıcılara sunmaya devam edecek. Sürpriz olan kısım ise X serisi yıllardır Moto telefonların bayrak gemisi ancak Moto Z serisi bu unvanı eline alacak gibi duruyor. Lenovo iki seriyi birbirinden nasıl farklılaştıracak sorusu etrafta dolanan sorulardan bir tanesi. Bu doğrultuda Moto Mod desteği Moto Z serisi telefonlara özel olarak kalmaya devam edebilir.

Lenovo’nun, Droid Life’a yaptığı açıklamada üst düzey teknolojiye sahip olmak isteyen ve akıllı telefonlarından yeni deneyimler tatmak isteyen kullanıcıların Moto Z ve Moto Mods’u tercih edeceği ve böylelikle Moto Mod’un sunduğu modülerlik ile beraber daha fazla seçeneğe sahip olabileceğini belirtti. Peki insanlar o zaman neden X serisini almaya devam edecek. Belki daha ucuz olduğu için olabilir. Lenovo her fiyat aralığında bir Moto modeli sunmak istiyor ve genel olarak beğenilen X serisi bu konuda şirkete yardımcı olabilir.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...