Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook Messenger ile SMS birleşiyor

Facebook Messenger ile SMS birleşiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook Messenger ile SMS mesajlarınızı göreceksiniz.

Facebook mesajlaşmanın her alanına el atmaya çalışıyor. Daha önce WhatsApp ve Instagram gibi popüler uygulamaları bünyesine katan Facebook, şimdi de SMS’e göz dikti. Sosyal paylaşım sitesi SMS’i Facebook Messenger ile entegre olarak çalıştırıp SMS’leri de kendi Messenger uygulamasından yönetilmesini sağlayacak.

Facebook bu uygulamayı 2012 yılında da duyurmuş ama daha sonra iptal etmişti. Şirket SMS ve Messenger’ı yeniden entegre etmek için kolları sıvadı. SMS Messenger, standart metin, resim, video ve ses özelliklerinin yanı sıra, emoji ve konum paylaşımı gibi zengin içerikleri de destekleyecek. . Ancak, GIF göndermek, para göndermek, sesli ve görüntülü aramalar yapmak istiyorsanız, bunun yerine Messenger'ı kullanmanız gerekecek.

1466106120_screenshot20160616-212328.png

Facebook SMS’i Messenger ile kullanan kişilere mesajlarını sunucularında saklanmayacağının ve standart SMS protokolü ve hücresel verileri üzerinden alınacağı vaadini veriyor.

SMS’i Messenger ile entegre olarak kullanmak elbette kullanıcının isteğine kalmış bir şey ve kullanmak için Messenger’da Ayarlar’dan SMS’e dokunun ve "Varsayılan SMS uygulaması" seçeneğini aktif hale getirmeniz yeterli. Bu özellik şimdilik Android kullanıcılarına sunuldu.

1466106220_screenshot20160616-212342.png

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...