51 ülkede yurt içi fiyatına 4.5G

Düzenleyen:
51 ülkede yurt içi fiyatına 4.5G

TEKNOLOJİ Haberleri

Yaz tatilini yurt dışında geçirecek Vodafone Red aboneleri, “Her Şey Dahil Pasaport” hizmetiyle tarifelerindeki internet ve her yöne dakikaları 51 ülkede tıpkı Türkiye'deymiş gibi özgürce kullanabilecek.

“Her Şey Dahil Pasaport” hizmeti ile kullanım yapılmayan günlerde aboneye herhangi bir ücret yansıtılmazken, dakika, SMS veya internet kullanımı olması durumunda aboneden günlük 12.90 TL kullanım ücreti alınıyor. Diğer yandan, 4.5G Red Elite tarifesindeki aboneler ise her ay yurt dışında yapacakları kullanımların ilk 7 günü hiçbir ücret ödemiyor. Vodafone Red’liler dünyanın en geniş 4.5G ağıyla yurt dışında da en iyi Vodafone 4.5G deneyimini yaşayacağını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, "Abonelerimizin hayatını kolaylaştıran fırsat ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...