Twitter'da yeni video dönemi

Twitter'da yeni video dönemi

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz günlerde 140 karakter sınırını esneten Twitter, şimdi de kullanıcıların 140 saniyelik videoları paylaşabileceğini duyurdu.

Twitter, fotoğraf, video, link, etiket, anket ve mention’ları karakter hesaplamasına dahil etmeyeceğini duyurmuştu. Kısa sürede bir yeniliği daha devreye sokan Twitter, kullanıcıların 140 saniyelik video paylaşabileceğini açıkladı. Twitter’ın video sınırı önceden 30 saniyeydi. Twitter’ın bu yeniliği Vine için de geçerli olacak. Kullanıcılar normalde altı saniye olan Vine videolarını 140 saniyeye çıkarabilecek. Twitter’dan yapılan açıklamada bazı kuruluşların 10 dakikalık profesyonel videoları paylaşabileceğini de duyurdu. Önceden kurumsal hesaplardan bu uzunlukta video paylaşımı yapılamıyordu. Halihazırda Instagram 60 saniyelik, Snapchat 10 saniyelik, Facebook Live ise 45 dakikalık video paylaşımına olanak tanıyor.  Konuyla ilgili açıklama yapan Twitter yetkilisi Jeremy Rishel, “Video, Twitter’daki gerçek amanlı sohbetlerde giderek daha merkezi bir yer tutmaya başladı” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...