Microsoft sessizliğini bozuyor: Yeni bir Windows Phone

Düzenleyen: / Kaynak: TeknolojiOku
Microsoft sessizliğini bozuyor: Yeni bir Windows Phone

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknolojiOku

Microsoft, Windows Phone ile ilgili sessizliğini bozdu.Yeni ve iddialı bir cihaz ile amaçladığı akıllı telefon zirvesine yeni bir adım daha atıyor.

Microsoft'un belki de hayal kırıklığı sayılabilecek Windows Phone camiası bir türlü Android ve iOS'un seviyesine yükselemedi hatta yaklaşamadı bile desek daha doğru olur.Son açıklanan istatistiklerle de anlaşılan şey Microsoft'un Windows Phone'u iyice boşladığı.İlgili haberi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.Fakat bu istatistiklere rağmen son söz henüz söylenmiş değil.  

Windows'un Kurumsal Başkan Yardımcısı Kevin Gallo'nun açıklamaları oldukça önemli.Zira açıklamalar Microsoft'un mobil sektörde geleceğe dönük planlarını içeriyor.Bu açıklamlar aynı zamanda Windows Phone'lu telefonları çok seven kullanıcı kitlesinin yüreğine su serpecek cinsten.

Yeni bir akıllı telefonu haber verircesine konuşan Gallo, bir sonraki akıllı telefonun üst seviye olacağından aynı zamanda oldukça güçlü ve iddialı olacağından bahsetti.Hatta bu akıllı telefonun çıtayı yükseltecek özelliklere sahip olacağından da bahseden Gallo, Windows Phone'u bir kenara atmadıklarını da söyledi.Şimdilik planlanan önemli bir yenilik olmasa da işletim sisteminin destek ve de güncellemelerinin devam edeceğini de ekledi. Sonuçta Microsoft, Windows Phone'u boşlamış olabilir fakat bu durum onu mobil cihaz üretiminin son bulduğu anlamına gelmiyor.Bilakis Microsoft son derece iyi ve güçlü bir cihazla adımlarını devam ettirmeyi planlamakta.Zaten Windows Phone her ne kadar Android ve iOS kadar kullanılmasada oldukça potansiyeli yüksek bir işletim sistemi.Yani Microsoft bunun peşini kolay kolay bırakmayacağa benziyor.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknolojiOku
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...