Twitter'da sticker dönemi

Düzenleyen:
Twitter'da sticker dönemi

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz haftalarda platformdaki 140 karakter sınırını esneten, geçtiğimiz günlerde ise kullanıcıların 140 saniyelik videoları paylaşabileceğini duyuran Twitter, yine bir güncelleme ile gündemde.

Dünya'nın en çok tercih edilen sosyal paylaşım platformu olan Twitter yeni bir güncellemeyle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Twitter’da artık paylaştığınız karelerde sticker kullanabileceksiniz.İnsanların internette en çok zaman harcadığı platformlar arasında olan sosyal medyanın dev firması Twitter’da yenilikler sürüyor. Diğer sosyal medya platformlarından bir adım öne geçebilmek adına sürekli geliştirilen ve kullanıcılar için daha eğlenceli, kullanışlı yer haline gelen Twitter’da sticker dönemi başlıyor.

Dünya’nın en popüler mikro blog devi Twitter, medyaya açıkladığı yeni özellikle heyecan oluşturdu.Twitter duyurduğu güncellemede, kullanıcıların paylaştığı karelere sticker eklemeyi mümkün hale getiren gelişmeyi ‘Yenilik’ başlığı adı altında paylaştı.Uygulamanın önümüzdeki günlerde aktif hale getirilmesi bekleniyor. Bu özellikler Twitter kullanıcılarının resimleri, paylaştıkları karelerde sticker ekleyerek paylaşım yapabilecek. Twitter’in internet anlamında milyonların aynı anda örgütlenebileceği bir platform halinde devam etmesi onu birçok kullanıcı için vazgeçilmez kılıyor.Söz konusu özelliğin önümüzdeki hafta Android ve iOS platformuna sunulması bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...