HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

WhatsApp'a Gif özelliği!

WhatsApp'a Gif özelliği!
Whatsapp, Gif, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın bir numaralı anlık mesajlaşma platformu WhatsApp aracılığıyla GIF görüntülerin gönderilmesi mümkün hale geldi. Ancak bu destek şimdilik dolaylı yollardan WhatsApp için kullanıma sunuldu.

WhatsApp'ta kullanıcıların birbirlerine GIF dosyaları göndermeleri henüz doğrudan uygulama içerisinde başlamış değil. Bir başka üçüncü parti uygulama aracılığıyla ise GIF dosyalar gönderilebiliyor.

Google Play Store'da yer alan ve GIF dosyaların birçok sosyal medya platformunda paylaşılmasını sağlayan GIPHY. All the GIFS isimli popüler uygulama güncellendi. Uygulama, güncelleme sonra artık WhatsApp desteği de sunmaya başladı.

WhatsApp'ın resmi olarak GIF desteğini ne zaman sunacağı henüz belirsiz. Ancak son gelişmeler GIF desteğinin çok yakında aktif durumu geçeceğini gösteriyor.

WhatsApp halihazırda iOS işletim sisteminde WhatsApp beta uygulamasında GIF desteğini bir süredir kullanıcılara sunuyor. GIF desteğinin kısa süre içerisinde bir güncelleme kapsamına tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...