PES 2017'nin çıkış tarihi belli oldu

PES 2017'nin çıkış tarihi belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

PES 2017'nin satışa sunulacağı tarih belli oldu.

Konami’nin futbol efsanesi Pro Evolution Soccer serisinin son oyunu geliyor. PES 2017’nin ne zaman satışa sunulacağı resmen belli oldu. Daha önce doğrulanan ve E3 fuarında oyun için videolarıyla görücüye çıkan oyun Eylül ayının ikinci haftasında oyun severler ile buluşacak.

PES 2017 NE ÖZELLİKLER GETİRİYOR?

Yapılan açıklamaya göre Kuzey Amerika’da 13 Eylül, Avrupa’da ise 15 Eylültarihinde satışa sunulacak oyun ülkemizde de bu tarihte raflardaki yerini alacak. Grafikler ve oynanabilirlik açısından bir çok iyileştirme sunacak oyunda artırılmış takım taktik kontrolleri, değişkenlik gösteren futbolcu topa dokunuşları, köşe vuruşlarında alan paylaşımlar ve üst düzey görsellik yer alacak.

PLATFORMLARA GÖRE FİYATLAR NASIL?

PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC sürümleri çıkacak PES 2017’nin fiyatları da platforma göre farklılık gösteriyor. PS4 ve Xbox One gibi güncel konsollar için geliştirilen sürümü 60 dolardan satılacak oyun diğer tüm platformlarda 40 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bakalım PES 2017 oyun severleri memnun etmeyi başaracak mı?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...