Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pokemon GO Android ve iOS İçin Çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Shiftdelete
Pokemon GO Android ve iOS İçin Çıktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Shiftdelete

Heyecanla beklenilen Pokemon GO, birkaç ülkede de olsa nihayet Android ve iOS platformları için çıktı. Peki Pokemon GO ülkemizde nasıl oynanır? İşte cevabı!

Uzun bir süredir merakla beklenilen Pokemon GO, nihayet Android ve iOS platformlarındaki yerini aldı. Bir dönemin çocukluğuna damgasını vuran Pokemon, arıtılmış gerçeklik üzerine kurulu bu oyun sayesinde artık hayatımızda!

16-07/06/pokemon-go.png

Pokemon GO Nihayet Çıktı!
Ücretsiz olarak uygulama mağazalarındaki yerini alan Pokemon GO, Pikachu, Venusaur, Charizard ve daha birçok pokemonu gerçek dünyaya getiriyor. Telefonunuzun kamerasını aracılığıyla arıtılmış bir gerçeklik üzerine kurulu oyunda Pokemon avına çıkabilir ve tıpkı Ash gibi bir Pokemon eğitmeni olabilirsiniz. Tabletlerle uyumlu olmayan Pokemon GO için ilk olarak yalnızca Avustralya ve Yeni Zelanda’da indirilebilir durumda olduğu ve diğer ülkelerin biraz daha beklemesi gerektiği de Nintendo tarafından açıklandı.

Pokemon GO Türkiye’de Nasıl Oynanır?
Henüz resmi olarak ülkemizde indirilmeye sunulmayan oyun, bazı yamalı APK sürümleri sayesinde ülkemizde de oynanabiliyor. Ancak resmi olmayan bu sürümlerin telefonunuza zarar verebileceğini de unutmamakta fayda var.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Shiftdelete
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...