Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook gençler için Lifestage'i tanıttı

Facebook gençler için Lifestage'i tanıttı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük sosyal medya ağı olan Facebook liselilere özel uygulaması Lifestage’i tanıttı. Snapchat’e iyice kafayı takan Facebook İnstagram’daki hikayeler özelliğinden sonra farklı bir uygulama ile de atağa geçti.

Snapchat’i satın almak için ciddi gayret gösteren fakat başarısız olan Facebook satın alamadığı uygulamanın alternatiflerini üreterek öne geçmeye çalışıyor. Kısa bir süre önce sahibi olduğu İnstagram’a hikayeler özelliğini ekleyen sosyal medya devi şimdi de belirli yaş grubuna özel olarak hazırladığı yeni uygulaması Lifestage’i duyurdu.

Sadece 22 yaşından küçük olanların kullanabileceği Lifestage kapsamı ve içeriği özelleştirilmiş bir sosyal ağ uygulaması. Firmanın 19 yaşındaki ürün müdürü Michael Sayman tarafından hazırlanan uygulamayı kullanabilmeniz için yaşınızın 22’nin altında olmasının yanı sıra eğitim gördüğünüz okulda minimum 20 kişinin bu uygulamayı kullanıyor olması gerekiyor.

Facebook hesabınız ile giriş yaptığınız uygulamada belirtilen kriterlere sahip değilseniz herhangi bir erişim sağlamanız mümkün değil. Ayrıca sahte profillerin önüne geçebilmek için uygulamadaki profil fotoğrafınızın cihazınızla çekilmiş olma zorunluluğu var yani galeriden herhangi bir fotoğrafı kullanmak yerine doğrudan akıllı telefonunuzun kamerası ile fotoğraf çekerek profil fotoğrafı oluşturabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi gruplar oluşturabileceğiniz ya da bireysel bazda iletişim kurabileceğiniz uygulama şuan için sadece iOS için mevcut ve Amerika’da kullanılabilir durumda. Profilinizde biyografiniz üzerinden İnstagram hesabınızı da belirtebileceğiniz Lifestage Snapchat’e rakip olabilir mi bilinmez ama yeni bir sosyal medya ağı anlayışının öncüsü olacağı kesin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...