Whatsapp’ta reklam dönemi başlıyor

Whatsapp’ta reklam dönemi başlıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook tarafından satın alınan ve her geçen gün yeniliklere açık olan Whatsapp uygulaması reklam piyasasına yenik düşerek yeni bir reklam modeline geçiş yapmaya hazırlanıyor.

Dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp kısa zaman sonra reklam almaya başlayacak.Yani Whatsapp kullanıcılarının kısa zaman sonra canları reklamlardan dolayı sıkılabilir belkide birçok kullanıcı uygulama değiştirmeyede karar verebilir. Kuruluşundan bu yana reklam almayan Whatsapp kullanıcıları tarafından bu konuda tam not aldığını biliyoruz ama Whatsapp uygulamasıda bu reklam politikasına yenik düşerek yakın zamanda uygulama içinde reklamlar yayınlamaya başlayacak. Facebook'un satın alma olayından sonra böyle bir hamle bekleniyordu.

Whatsapp, reklam çalışması için kullanıcılarına otomatik olarak mesaklar gönderecek. Reklam içerikli mesajlar için ise şimdiden firmalar ve reklam ajansları ile görüşmeye başladı. Resmi olarak bir açıklama yada tarih vermesede bu reklam çalışması için ilk olarak Amerika Birleşik Devletlerinde test edileceği söyleniyor. Daha sonra ise bölgesel olarak çalışmalar başlayacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...