Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Snapchat, video çeken güneş gözlüğünü tanıttı

Snapchat, video çeken güneş gözlüğünü tanıttı

TEKNOLOJİ Haberleri

SON dönemlerin hızla büyüyen sosyal ağlarından biri olan Snapchat, ilk donanım ürünü olan “video çeken güneş gözlüğü”nü tanıttı.

Teknoloji sektöründe büyük sürprizle karşılanan gözlüğün adı ‘Spectacles’. 10 saniyelik video çekebilen gözlük modelleri sonbahar aylarında 130 dolar fiyat etiketiyle ABD’de piyasaya çıkacak. İnsan gözünün görüş açısına yakın 115 derecelik bir kamera taşıyan Spectacles, üzerinde sadece bir butonla kontrol edilebiliyor. Tek beden olarak üretilen Spectacles güneş gözlükleri siyah, mercan kırmızısı ve deniz mavisi olmak üzere üç çerçeve rengiyle ve içindeyken gözlüğü şarj eden kutuyla birlikte gelecek. Gözlüğün kayıt için kullanımı oldukça basit. Sol veya sağ üstteki butona bir kere basınca kayıt başlıyor ve 10 saniye sonra kendiliğinden duruyor. 

Yapılan kayıt iOS cihazınızdaki Snapchat uygulamasına otomatik olarak aktarılacak. Android cihazlara veya iOS’te daha yüksek çözünürlüklü aktarım istendiğinde Wi-Fi kullanılabilecek. Gözlükle ilgili The Wall Street Journal’a ait WSJ Magazine’e konuşan Snapchat kurucusu Evan Spiegel, üretimin küçük partiler halinde başlayacağını, kısa ve orta vadede ciddi gelir oluşturmasını beklemediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...