Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 8 için çalışmalar başladı

iPhone 8 için çalışmalar başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple’ın İsrail’deki bir çalışanının aktardığı bilgiye göre Apple, İsrail’de iPhone 8 çalışmalarına başladı bile.

Tahmin edebileceğiniz gibi teknoloji firmaları her yeni ürün çalışmalarına en az 1 sene önceden başlarlar. Hatta bazı durumlarda bir sonraki ürünün çalışmalarına daha yeni ürün çıkmadan bile başlamış olan firmalar bulunuyor. Bu bağlamda bu ayın 7'sinde tanıtılan iPhone 7'nin ardından Apple, iPhone 8 çalışmalarına başladı bile.

İsrailli Apple çalışanının Business Insider'a verdiği bilgiye göre Apple'ın İstaril'in Herzliyakentinde bulunan ofisinde iPhone 8 geliştirilmeye başlandı ve önemli değişiklikler yolda. Bu noktada henüz erken olduğu ve gizlilik açısından bilgi vermeyen çalışana göre radikal değişiklikler iPhone 8'de geliyor.

Beklentilere göre AMOLED ekrana geçecek olan Apple, tasarımsal olarak iPhone 6'dan beri oldukça benzer olan tasarımda da önemli değişiklikler bekleniyor. Ancak bunlar ilerleyen aylarda gittikçe detaylanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...