Apple Watch Nike+ satışa çıkıyor

Apple Watch Nike+ satışa çıkıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple ve Nike, Apple Watch Nike+’ın 28 Ekim Cuma günü satışa sunulacağını bugün duyurdu.

Apple Watch Nike+ eşsiz bir koşuya çıkma motivasyonu, dünyanın en iyi antrenörlerinin ve sporcularının rehberliği ve sizin özel koşu programınıza ve gelişiminize uyum gösteren rehberlik planları için yeni Nike+ Run Club uygulaması ile Apple Watch Series 2'nin tüm benzersiz özelliklerini bir araya getiriyor. Apple Watch Nike+ aynı zamanda, özel Nike Spor Kordonlar ve Aktivite Halkaları, Kalp Atış Hızı, Kronometre ve Hava Durumu gibi koşuculara ilk bakışta bilgi veren yararlı uygulamalarla kolayca kişiselleştirilebilen Nike'ın ikonik tarzından esinlenmiş benzersiz saat kadranlarıyla kullanıma sunuluyor. 

Apple'ın Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jeff Williams, "Formunu korumak ve sağlıklı kalmak için tüm dünyada yapılan en popüler aktivitelerden biri koşmak ve Apple Watch Nike+ ile koşucular performans hedeflerine ulaşmak için daha da motive olacak. Şimdiye kadar aldığımız tepkiler inanılmaz ve Apple Watch Nike+'ı Cuma gününden itibaren müşterilerin bileklerinde göreceğimiz için büyük heyecan duyuyoruz," dedi.

Nike Markası Başkanı Trevor Edwards, "Apple ve Nike hayatı kolaylaştırma ve daha eğlenceli kılma tutkusunu paylaşıyor. Dünyanın her yerindeki tüketicilere muhteşem bir koşu deneyimi sunmanın heyecanını yaşıyoruz," diyor ve sözlerini şöyle sürdürüyor: "Apple Watch Nike+ Nike+ Run Club uygulamasıyla birlikte tüm sporcular için basit bir koşu çözümüne sahip güçlü bir aygıt sunuyor. Bu, Nike'ın piyasaya yenilikçi ürünler sunma taahhüdünün diğer bir örneği."

Tüm Apple Watch Series 2 modellerinde olduğu gibi Apple Watch Nike+, iPhone'unuz yanınızda olmasa bile hızınızı, mesafenizi ve rotanızı takip eden yerleşik GPS'e sahip. Apple'ın bugüne kadar ürettiği en parlak ekran sayesinde, ölçümler kolayca okunabiliyor. Üstelik kullanıcılar koşu sonrasında havuza dalmak isterse, Apple Watch Nike+ 50 metreye kadar suya dayanıklı. Nike+ Run Club uygulaması, Apple Watch Nike+'a sorunsuz şekilde entegre oluyor ve akıllı koşu anımsatıcıları, arkadaşların yarış davetleri, hatta hava dışarı çıkmak için uygun olduğu zaman bilgi veren uyarılarla günlük motivasyon sağlıyor. Hız, mesafe, kalp atış hızı dahil, antrenman verileri bir bakışta görülebiliyor ve uygulama, paylaşılan koşu özetleriyle arkadaşça yarışmaları teşvik ediyor. Hatta kullanıcılar doğrudan bileklerinden birbirlerine yumruk çakma hareketi gönderebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...