Amazon, Türkçe oldu, ücretsiz kargo dönemi başladı

Amazon, Türkçe oldu, ücretsiz kargo dönemi başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük alışveriş platformlarından biri olan Amazon, artık Türkçe oldu.

Dünyanın en büyük online alışveriş platformlarından biri olan Amazon, artık Türkçe dil seçeneğine sahip. Amazon.de sitesi üzerinden Türkçe çevirisi tamamlanan Amazon, 49 euro ve üzerindeki alışverişlerde kargo ücreti almayacak. Türkiye'ye gönderim yapan satıcılardan artık dilediğiniz ürünü kargo bedeli ödemeden satın alabileceksiniz.

Amazon'un henüz mobil uygulaması Türkçe dil seçeneğini desteklemiyor. Ancak güncellemeler ile Türkçe dil desteği yakında eklenecektir. Şimdilik Amazon.de sitesi üzerinden Amazon'u Türkçe kullanabilirsiniz.

Amazon.de nasıl Türkçe yapılır?
İlk aşamada, milyonlarca ürüne ve Amazon.de web sitesinin “Hesabım” gibi kullanışlı bölümlerine Türkçe erişim mümkün olacak. Bu hizmet kapsamında, kullanıcılar siteyi Türkçe olarak gezinme kolaylığının yanı sıra müşteri hizmetlerinden Türkçe olarak e-posta ve telefon desteği alabilecek. Ayrıca sipariş verme ve kargo bilgileri de Türkçe olacak. Zamanla Türkçeleştirmiş yeni sayfa ve özellikler de eklenecek.

Müşterilerin, Amazon.de’yi Türkçe kullanmak için sitenin üst kısmında yer alan gezinti çubuğundaki dünya simgesine tıklayarak “Türkçe - TR” bağlantısına tıklamaları yeterli.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...