İşte 2016 yılının en iyi iPhone uygulamaları

Düzenleyen:
İşte 2016 yılının en iyi iPhone uygulamaları

TEKNOLOJİ Haberleri

İşte 2016 yılının en iyi iPhone uygulamaları, Photoshop Fix, Prisma, Slack, Snapchat ve Daha Fazlası

Oldukça kalabalık içeriğe sahip Apple Store’da iyi bir uygulama bulmak giderek zorlaşıyor. İyi uygulamalardan sizleri haberdar etmek için bir sıralama yaptık. İşte 2016 için en iyi iPhone uygulamalarının listesi.

Evernote

App Store’da bulunan alternatif not alma uygulamaları göz önüne alındığında, yerini korumak için uğraşıyor. Notlarınızı bir arada tutmanızı sağlayan, o notları tablet, PC, MAC ve mobil cihazlar ile senkronize eden bir uygulama. Not kelimesi geniş bir anlamda olsa da ben diyeyim blog yazısı, istatistik, siz deyin yemek tarifi, alışveriş listesi gibi birçok datayı derli toplu gözümüzün önünde bulabiliyoruz.

Waze

Seyahat meraklıları için ücretsiz topluluk temelli trafik ve navigasyon uygulaması olan Waze kesinlikle kullanışlı bir hal alıyor. Alternatif yol seçenekleri, kazalar ve olaylar konusunda kullanıcılarına detaylı bilgiler veriyor. Zamandan, yakıttan tasarruf etmek için gerçek zamanlı trafik ve yol bilgilerini günlük seyahatlerini paylaşan bölgenizdeki diğer sürücülere katılın.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...