Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ubisoft ücretsiz Assassin’s Creed 3 dağıtıyor

Ubisoft ücretsiz Assassin’s Creed 3 dağıtıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Ubisoft, 30. yıl şerefine ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Birçok ünlü oyunun yapımcısı olan şirket 30. yıl kutlamalarını oyun severlerle paylaşıyor. Oyun dünyasına yeni bir soluk getiren Assassin’s Creed 3, Ubisoft’un uPlay sisteminden ücretsiz indirilebiliyor.

Ünlü oyun yapım şirketi Ubisoft ücretsiz oyun paylaşımlarına devam ediyor. Ubisoft, kuruluşunun 30. yılı şerefine, oyun dünyasına kazandırdığı ünlü oyunları takipçileriyle paylaşıyor. Ubisoft’un uPlay sisteminden indirilebilen PC oyunları arasında bugün paylaşılan oyun Assassin’s Creed 3 oldu. Oyun severlerin bir dönem ilgiyle oynadıkları Assassin’s Creed 3, Ubisoft’un paylaştığı yılın son ücretisz oyunu oldu. Ünlü firma daha önce The Crew, Trials Fusion, Far Cry: Blood Dragon, Prince of Persia ve Splinter Cell gibi oyunlar ücretsiz olarak dağıtmıştı.

UBİSOFT UPLAY NASIL KULLANILIR?

Assassin's Creed III'ün PC sürümüne ücretsiz olarak sahip olmak için uPlay hesabınıza giriş yapın ve Ubi30 sekmesinden Assassin's Creed III oyununu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyin. Aralık ayı bittiğinde oyunlar kütüphaneden silineceği için, oyunu indirip kurmakta ve oynamakta fayda bulunuyor.

ASSASSİN’S CREED 3 KONUSU

Oyun severlerin gönlünde taht kuran ve her zaman farklı bir yere sahip olan Assassin’s Creed serisi yeni oyunu ile bir kez daha sahneye çıkıyor. Ülkenin kaderini değiştirecek olan zorlu göreve hazır mısınız?

Yıl 1775, Amerikan Kolonileri. Cesur, genç bir savaşçı vatanını korumak için savaşıyor. Ancak toprakları için verdiği bu mücadele onun Usta Suikastçi haline geleceği olağandışı bir yolculuğa dönüşüyor – ülkenin kaderinin sonsuza dek değiştirecek bir yolculuğa…

İsminiz Connor, Kızılderili bir anne ve İngiliz bir babanın savaşçı oğlusunuz. Koloniler devrime yaklaştıkça hayatınızı kabilenizin özgürlüğüne adayacak, devrim yangınını başlatan kıvılcım olacaksınız. Yolculuğunuz sizi kanla kaplı savaş alanlarından kalabalık şehir caddelerine, tehlikelerle dolu yaban arazilerine ve ötesine götürecek. Yalnızca tarihe şahit olmakla kalmayacak, tarihi siz yazacaksınız.

Dünya tarihinin en kanlı Devrimlerinden birini konu alan oyunda kendinizi Suikastçiler Tarikatı ile baş düşmanı Tapınak Şövalyeleri arasında asırlardır süren savaşın içinde bulacaksınız. Anvil Next motoru sayesinde oluşturulan müthiş gerçekçi bir dünyada yeni ölümcül yeteneklerinizi kullanacaksınız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...