Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LG V20 Türkiye'ye ne zaman gelecek?

LG V20 Türkiye'ye ne zaman gelecek?

TEKNOLOJİ Haberleri

LG V20, 2016 Aralık ayı itibariyle sadece Turkcell ve Türk Telekom bayilerinde yerini alacak.

Dünyanın ilk Android 7.0 Nougat özelliğine sahip kuralları değiştiren telefon LG V20, 2016 Aralık ayı itibariyle yani bu ay sadece Turkcell ve Türk Telekom bayilerinde yerini alacak. Dünyanın en çok beğenilen telefon modelleri arasında yer alan LG V10’dan sonra çok daha gelişmiş multimedya özelliklerine sahip LG V20 teknoloji severlerin yeni gözdesi olmaya aday.

LG V20’yi diğer telefonlardan ayıran özellikler neler?  

Geçtiğimiz yıl lanse edilen LG V10’un üst kalite ve zengin multimedya deneyimi üzerine inşa edilen LG V20 ülkemizde de şimdiden en çok konuşulan telefon modeli oldu. Teknoloji yazarları LG V20’nin bu sene çok yoğun ilgi göreceği konusunda hemfikir. Sağladığı kullanım kolaylığı ve süper ötesi özellikleriyle büyük beğeni kazanacağı şimdiden belli olan LG V20’nin pek çok yeni özellikleri arasında çok daha sürükleyici oyun deneyimi yaşatmak amacıyla “Vulkan” destekli grafiklerin yanında, “Doze" sayesinde çok daha iyi pil performansı da var.  LG V20 “Direct Reply” özelliği ile kullanıcıların akıllı telefon deneyimini zenginleştiriyor. LG V20’nin bu özelliği kullanıcıları yazılı mesajlara çok daha hızlı cevap verebilme veya hatırlatma arayüzü ile görev güncellemelerini kolayca gerçekleştirebilmeyi sağlıyor.

Daha önce LG Türkiye tarafından yapılan basın bülteninde B&O Play ile de yüksek ses kalitesi için işbirliği yapıldığı açıklanmıştı. Tüm dünyada üst kalite taşınabilir ses ürünleri ve kulaklıklar üreten B&O Play ve LG, V20’nin ses özelliklerini bu işbirliği ile en üst düzeye çıkartıyor.

LG V20, önceki versiyonun üst düzey teknolojisini geliştirerek kullanıcılara farklı bir mobil deneyim sunmasının yanında, premium telefonlar için yepyeni standartları da beraberinde getiriyor. Farklı kaynaklardan alınan bilgiye göre V20 için büyük bir promosyon kampanyası yapılacakmış; çok yakında daha net bilgiler gelmeye başlayacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...