HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Firmalar YouTube'u tek tek terk ediyor

Düzenleyen: /
Firmalar YouTube'u tek tek terk ediyor
Youtube, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz günlerde yaşanan reklam gösterim skandalı nedeniyle YouTube büyük yara alacağa benziyor. Çünkü son olarak PepsiCo ve Wal-Mart gibi firmalar da reklamlarını çektiklerini açıkladı!

YouTube'un reklam videolarını gidip de nefret söylemleriyle dolu içeriklerinde göstermesi, firmayı büyük bir çıkmaza soktu denebilir. Büyük reklamveren firmalar birbiri ardına reklamlarını YouTube'dan çektiklerini açıklamaya başladılar. Son olarak da GM, PepsiCo, Starbucks, FX Networks ve Wal-Mart gibi dev şirketler de yaşanan olaylar üzerine artık YouTube üzerinde reklamlarının gösterilmesini istemediklerini belirtti.

PepsiCo basın sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, "YouTube'un video filtreleme sisteminde yaşanan problemi büyük bir üzüntüyle takip ettik ve ciddi anlamda hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebiliriz. Bizim gibi bir markanın isminin bu tarz videolarla birlikte anılması mümkün dahi değildir." cümleleri sarfedildi ve reklamların YouTube'da artık yer alamayacağının altı çizildi.

Aynı şekilde Starbucks, GM ve FX Networks basın sözcüleri de benzer açıklamalarla birlikte YouTube'dan reklamlarını çekmek zorunda olduklarını söylediler. YouTube'un hızlıca çözdüğü video filtreleme problemi ne yazık ki beklediği etkiyi oluşturamamışa benziyor. Görünüşe göre bu skandal çığ gibi büyümeye devam edecek.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...