Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pokemon Go'ya yeni özellikler geliyor

Pokemon Go'ya yeni özellikler geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Pokemon Go oyuncularının merakla beklediği Legendary etkinliği için ilk bilgiler geldi.

Niantic'in Asya bölgesi sorumlusu Yoshiji Kawashima'nın yaptığı açıklamalar Pokemon Go'nun heyecanla beklenen Legendary etkinliklerinin bu yaz başlayacabileceği ipuçlarını verdi.

Yoshiji Kawashima'nın K-Tai Watch adlı internet sitesine verdiği röportajda, bu yaz Pokemon Go oyuncularını dev bir etkinliğin beklediğini ve oyuna yepyeni oynanış mekaniklerinin dahil edileceğini söyledi.Yeni özelliklerin oyuna ne zaman dahil edileceği konusunda bilgi vermeyen Kawashima, yaz aylarındaki bu etkinliğin dışında Water Festival adlı etkinliğin düzenli olarak yapılmaya devam edeceğini söyledi.

Oyuna yaz aylarından önce Co-op özelliği de eklenecek. Niantic çalışanları tüm vaktini bu yeni özellikleri oyuna kazandırmak için harcıyor. Çok yakında Co-Op PvP gibi yeni özelliklerle oyuncuların karşısına çıkacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...