HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Twitter 7/24 canlı yayına başlıyor

Düzenleyen: /
Twitter 7/24 canlı yayına başlıyor
Twitter, Canlı Yayın, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

328 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşan Twitter'ın video içeriklerini 7 gün 24 saat boyunca yayınlama planı olduğu ortaya çıktı.

Twitter’ın kullanıcı sayısı bir önceki çeyreğe göre 9 milyon artarak yüzde 3 artış kaydetti ve 328 milyona ulaşmıştı. Şimdi ise Twitter, Facebook, Youtube ve Instagram'ın ardından canlı yayın modasına katılıyor. BuzzFeed News'e konuşan Twitter COO ve CFO'su Anthony Noto, şirketin video içeriklerini 7 gün 24 saat yayınlamak istediklerini belirtti. NATO aynı zamanda "Hedefimiz güvenilir bir yer olmak. Bu yüzden ne olup bittiğini görmek istediğinizde aklınıza Twitter'a girmek gelecek." dedi.
 
Twitter, canlı yayınlarda 15 ila 30 saniye arasındaki geçilemeyen reklamlarla gelir elde etmeyi planlıyor. Twitter’ın gün boyu kesintisiz devam etmesi beklenen yayınlara öncelikle ABD’de geçmesi bekleniyor. Daha sonra ise özelliğintüm dünyaya açılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...