Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Todoist-Google Takvim işbirliği zaman yönetimini kolaylaştıracak

Düzenleyen:
Todoist-Google Takvim işbirliği zaman yönetimini kolaylaştıracak

TEKNOLOJİ Haberleri

Todoist’in son güncellemesi iş yoğunluğundan ötürü yapılacaklar listesi kalabalık olanların işine yarayacak. Program kendi görev listeleri ile Google Takvim arasında eşleştirme yapma özelliğini ekledi. Yani artık sadece takviminizde yer alan görevlere bakıp düzenledikten sonra önceliklerine göre sınıflandırmakla kalmayacak, aynı zamanda yapmış olduğunuz tüm değişikliklerin Todoist hesabınıza da yansıdığını göreceksiniz.

Bu özellikle yoldaki kilometre taşları yerli yerine oturtulunca, daha büyük projeler için planlama yapmak da kolaylaşıyor. Aynı zamanda Google Takvim’inizdeki boş zamanları bloke ederek çok sayıda proje ve görevleri zamanında yerine getirmenizi sağlar. Todoist entegrasyonunu Google hesabınıza entegre ettikten sonra, zamanı geçmiş mevcut tüm görevler otomatik olarak Google Takvim’inize de eklenir (Sadece belirli görevleri eşleştirmek için de seçeneğiniz var. Hepsini aktarmak zorunda değilsiniz).

Todoist, IFTTT ya da diğer araçları kullanarak Google Takvim ile Todoist’i eşleştirebilen kullanıcıları sonsuz görev tekrarları oluşabileceği konusunda uyarıyor. Bu nedenle bu işi yeni yöntemle halletmeniz, yerinde olacaktır. Bu özellik görev yöneticisinin ‘Akıllı Takvim’ özelliğini tamamlamasına da yardımcı olacaktır. ‘Akıllı Takvim’ bitirmek zorunda olduğunuz her şey için bitiş tarihi öneren, ‘derin öğrenme’ algoritmasına dayalı bir özelliktir. Söz konusu yapay zeka tarafından önerilen ‘bitiş tarihleri’ artık Google Takvim uygulamanızda da yer edinebilecekler.

Kaynak: Teknoformat

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...