Turkcell TV+ film arşivini iki katına çıkardı

Düzenleyen:
Turkcell TV+ film arşivini iki katına çıkardı

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell’in telefon, tablet, TV ve bilgisayardan izlenebilen televizyon platformu TV+ yaza hazır. Yenilenen arayüzüyle çok daha kolay kullanılan Turkcell, film arşivini iki katına çıkarırken, TV+ kullanıcıları yaz döneminde Oscar’lı filmler, gişe rekorları kıran yapımlar ile beyaz perdenin unutulmaz klasiklerine ek bir ücret ödemeden erişebilecek.

Turkcell’in telefon, tablet, TV ve bilgisayardan izlenebilen televizyon platformu TV+ yaza hazır. Yenilenen arayüzüyle çok daha kolay kullanılan Turkcell, film arşivini iki katına çıkarırken,  TV+ kullanıcıları yaz döneminde Oscar’lı filmler, gişe rekorları kıran yapımlar ile beyaz perdenin unutulmaz klasiklerine ek bir ücret ödemeden erişebilecek. Ayrıca Premier League, NBA, Eurosport, Discovery gibi dünyanın en değerli içeriklerini bünyesine ekleyen TV+’ta, kanal sayısı 62’si HD olmak üzere toplam 134’e çıktı. Son bir yılda mobil cihazlardan günlük TV izleme süresi ise yaklaşık 7 kat arttı. Superonline fiber altyapısı sayesinde evlerde de kutu olarak yerini alan TV+’ın fiber altyapının olduğu bölgelerde kullanılma oranı yüzde 40’a, mobil ve kutu olmak üzere toplam aktif kullanıcı sayısı da 1 milyon 350 bine ulaştı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...