Monster dünyaya oyun oynatacak

Düzenleyen:
Monster dünyaya oyun oynatacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Dijital oyunların etkisiyle Türkiye’de oyun bilgisayarları pazarı giderek büyüyor. İnsanlar oyun oynarken sosyal medya ve internet için telefon ve tablet gibi cihazlar yerine performans bilgisayarlarını daha çok tercih ediyor.

Türkiye oyun bilgisayarı pazarının en büyük oyuncularından Monster ise kişiye özel oyun bilgisayarı üretimiyle bir saat içerisinde oyunseverlerin ihtiyacını karşılıyor. Her yeni çıkan oyunla birlikte performans ihtiyacının arttığını belirten Monster Genel Müdürü İlhan Yılmaz “Kullanıcılarımız istedikleri bir modelimizi seçiyorlar ve daha sonra kendi taleplerine göre cihazın RAM’ini, işletim sistemini, hard diskini seçebiliyorlar. Siparişlerimizin ortalama yüzde 25’i bu şekilde gerçekleşiyor. Bilgisayarı yaklaşık 1 saat içinde hazır hâle getiriyoruz. En çok talep RAM için oluyor” dedi. Türkiye’nin yerli ve ikinci en büyük oyun bilgisayarı üreticisi olduklarını dile getiren Yılmaz “2005 yılında kurulduğumuzdan beri her yıl yüzde 50’nin üzerinde büyüme gösteriyoruz. Önümüzdeki 5 yıl sonunda ise her oyuncunun evinde bir Monster olmasını hedefliyoruz. Ayrıca Türkiye ile sınırlı kalmayıp bir başarı hikayesi yazarak bir dünya markası olmak istiyoruz” diye konuştu. 

Monster modelleri, isimlerini Türk mitolojisindeki yaratıklarından alıyor. Abra modeli oyun oynamak isteyenler için geliştirilirken, Tulpar modelleri Pro-Gamer yani profesyonel oyuncular için tasarlandı. Huma modeli küçük, hafif ve güçlü yapısı ile iş hayatına hitap ederken, Semruk modeli ise üst düzey iş istasyonu olarak tasarlandı ve her türlü ihtiyaca cevap verecek en üst düzey performansı sunmak için üretildi. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...