Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung'un Galaxy Note 8'i sonunda tanıtıldı

Düzenleyen:
Samsung'un Galaxy Note 8'i sonunda tanıtıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'i sonunda tanıttı. Galaxy Note 7'de yaşanan hüsranın ardından kullanıcıların merakla beklediği Note 8, New York’ta kullanıcılara tanıtıldı.

Yıl boyu beklenen Android 7.1.1 işletim sistemli Samsung’un yeni cihazı Note 8, nihayet tanıtıldı. Samsung Galaxy Note 7’de oluşan sorunları ortadan kaldırarak Samsung Note 8’de tüm soru işaretlerini gidermiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Galaxy S8 ile dikkatleri üstüne çeken Samsung, donanımsal olarak üst segmentte bir mobil cihaz daha üretmiş. Samsung, Galaxy S8 ile yükselişinden sonra  emin adımlarla mobil cihaz dünyasında ki ilerlemesine Note 8 ile devam edecek gibi görünüyor.

Bugün daha büyük bir cihaz olan Galaxy Note 8 sürümünü çıkarma zamanı olduğunu açıklayan şirket, dahili S-Pen kalemiyle telefonu tamamlamış. Samsung, Note 8’i aynı zamanda Note ailesinin en yeni üyesinden öte en iyisi olarak açıkladı. Galaxy Note 8 ile ilgili bilmeniz gereken her şey ise haberimizde. İşte Galaxy Note 8'in resmi tasarımı, özellikleri ve elbetteki Türkiye satış fiyatı. 

Temel olarak teknik özellikleri yenilenen cihazın tasarımında Galaxy S8’den ilham alınmış. Donanımsal olarak geliştirilen cihazın kalemi de daha işlevsel hale getirilmiş. Fotoğraf konusunda daha iddialı olan Note 8’in fotoğraf çekmeyi ve özellikle ön kamerayı yoğun olarak kullananların oldukça seveceği bir telefon olacağını söyleyebiliriz.

Note 8 çift lensli kamerasının yanında kalemiyle de fotoğraflarınızı anında düzenleme seçeneği sunuyor.  Lansmandan çıkan detaylara göre Galaxy Note 8 muhtemelen yılın en iyi telefon modellerinden biri olabilir. Android hayranları için ise kesinlikle harika bir iPhone alternatifi olacağa benziyor.

Teknik Özellikleri: 

Boyut: 162.5 x 74.8 x 8.6 mm
Ağırlık: 195g
2960 x 1440 çözünürlükte (521 PPI) 6.3 inç Infınıty Display Super AMOLED kavisli ekran
Piyasaya göre Qualcomm Snapdragon 835 veya Exynos 8895 8895 işlemci
6GB LPDDR4 RAM
Pazara göre 64GB / 128GB / 256GB depolama alanı
256 GB'a kadar microSD kart desteği
Çift kamera: otomatik odaklama ve optik görüntü sabitleme özelliklerine sahip 12 M Çift Piksel f/1.7 kamera ve otomatik netleme ile optik görüntü sabitleme özelliklerine sahip 12 MP f/ 2.4 kamera
8 MP f/ 1.7 otomatik odaklamalı ön kamera
Iris tarayıcı
Parmak izi sensörü
Kalp atış hızı sensörü
IP68 su ve toz geçirmez belgelendirme
Bluetooth 5.0
ki bantlı Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac
GPS, Glonass
USB Türü-C
3.5 mm kulaklık girişi
Hızlı şarj, kablosuz hızlı şarj ve pil tasarrufu modları ile 3300 mAh pil
Android 7.1.1 Nougat 
Yeni S-Pen 

İşte Samsung Galaxy Note 8 fiyatı:

Galaxy Note 8, 24 Ağustos'tan itibaren ön sipariş için hazır olacak ve telefon 15 Eylül'de mağaza raflarındaki yerini alacak. 

Note 8’in Türkiye satış fiyatı ise KDV dahil 5 bin TL.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...