Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook ve Instagram'a neden girilemiyor? Facebook ve Instagram'a giremiyorum!

Düzenleyen:
Facebook ve Instagram'a neden girilemiyor? Facebook ve Instagram'a giremiyorum!

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook ve Instagram neden açılmıyor, Facebook ve Instagram çöktü mü? Şu sıralar Facebook ve Instagram'a girişte kişiler erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'a ve Instagram'a neden erişim sağlanamıyor, Facebook ve Instagram neden açılmıyor, neden girilmiyor? kullanıcılar tarafından merak ediliyor. İşte son gelişmeler...

Facebook ve Instagram neden açılmıyor çöktü mü?. Facebook ve Instagram kullanan kişiler uzun bir süredir erişim sıkıntısı yaşıyor. "Facebook'a ve Instagram neden erişim sağlanamıyor, Facebook ve Instagram neden açılmıyor, neden girilmiyor?" kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Dünyanın en çok zaman geçirilen ve kullanılan sosyal paylaşım platformlarından Facebook ve Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Türkiye'den çok sayıda kullanıcı Facebook ve Instagram'a giriş yapmakta zorlanıyor. Peki Facebook ve Instagram çöktü mü? Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım platformları Facebook ve Instagram kısa bir süredir giriş yapılamama sorunuyla karşı karşıya kaldı. Milyonlarca kullanıcı, Facebook ve Instagram çöktü mü? ya da yasaklandı mı gibi sorular sormaya başladı.

FACEBOOK NEDİR?

Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım sitesidir. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu. Daha sonra Boston civarındaki okulları da içine alan Facebook, iki ay içerisinde Ivy Ligi okullarının tamamını kapsadı. İlk sene içerisinde de; Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm okullar Facebook'ta mevcuttu. Üyeler önceleri sadece söz konusu okulun e-posta adresiyle (.edu, .ac.uk, vb.) üye olabiliyordu. Daha sonrasında da ağ içine liseler ve bazı büyük şirketler de katıldı. 11 Eylül 2006 tarihinde ise Facebook tüm e-posta adreslerine, bazı yaş sınırlandırmalarıyla açıldı. Kullanıcılar diledikleri ağlara; liseleri, çalışma yerleri ya da yaşadığı yerler itibarıyla katılım gösterebilmektedirler. Ayrıca Facebook, dünyanın en fazla ziyaret edilen sitelerinden biridir.

Facebook'un üçüncü çeyrek geliri yüzde 56 arttı

Facebook'un bu yılın üçüncü çeyrek geliri, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 55,8 artarak 7,01 milyar dolar oldu. Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden Facebook, New York borsasının kapanmasının ardından, bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin bilançosunu açıkladı. Buna göre, Facebook 30 Eylül'de sona eren 2016 yılı üçüncü çeyreğinde 7,01 milyar dolar gelire ulaştı. Bir önceki senenin aynı döneminde şirket 4,5 milyar dolar gelir elde etmişti. Geçen yılın üçüncü çeyreğinde 896 milyon dolarlık net kar yakalayan Facebook, 2016'nın üçüncü çeyreğinde ise net karını neredeyse üçe katlayarak 2,38 milyar dolara çıkardı.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Facbook kısa bir süre sonra geri dönecek. Facebook bakım nedeniyle şu anda kapalı ancak birkaç dakika içerisinde normale dönecektir. Biz siteyi geliştirirken gösterdiğin anlayış için teşekkür ederiz.

Facebook ve Instagram'a neden girilemiyor? Facebook ve Instagram'a giremiyorum!

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...