iPhone X'in ekran tamir fiyatı dudak uçuklatıyor (iPhone X ekran tamir fiyatı)

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
iPhone X'in ekran tamir fiyatı dudak uçuklatıyor (iPhone X ekran tamir fiyatı)

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Apple'ın yeni üst düzey telefonu iPhone X özellikleri ve tam ekranıyla dikkat çekiyor. Peki telefonun ekranı kırılırsa veya başka bir hasar meydana gelirse ne kadar ödemek gerekecek?

Apple, iPhone 4 ve 4s'ten sonra iPhone'ların kasalarında alüminyuma geçiş yapmıştı. Fakat şirket bu sene çıkardığı iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'te geçmişe dönüş yaptı. Yeni telefonlarda cam kullandı. Ayrıca yeni iPhone'lar paslanmaz çelikten çerçeveye sahip. Apple'ın açıklamasına göre yeni iPhone'larda bir telefondaki en dayanıklı cam yer alıyor.

SQUARETRADE VE DİĞERLERİNİN YAPTIĞI TESTLER

SquareTrade ve JerryRigEverything gibi yayıncıların yaptığı düşme testlerine göre yeni iPhone'ların camları Apple'ın açıkladığı kadar dayanıklı değil. Hatta SquareTrade'in açıklamasına bakarsak iPhone X, şimdiye kadar üretilmiş en dayanıksız iPhone modeli.

Düşme ve dayanıklılık testlerinde tam tersini savunan kişilerde var. Sonuç olarak kazara veya yanlış kullanımdan dolayı cihazların ekranı veya kasasında hasar meydana gelebilir. Apple bu konuda ekran değişimi, tamiri yani onarım listesinde de bir süre önce değişiklik yapmıştı.

APPLE'IN AÇIKLAMASI VE GÜNCEL ONARIM FİYAT LİSTESİ

Aşağıdaki ekran onarımı fiyatları şu koşullarda geçerlidir:

-Kazara oluşan hasar veya yanlış kullanım nedeniyle ekranınızı değiştirmeniz gerekirse. Kazara oluşan hasar, Apple garantisi kapsamında değilse.

-Ekranınız çalışmıyorsa ve iPhone'unuz Apple garantisi veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamında değilse.

iPhone'unuzda ekran hasarının yanı sıra başka hasarlar da varsa "Diğer hasar" ücretlerine bakın.

iPhone X'in ekran tamir fiyatı dudak uçuklatıyor (iPhone X ekran tamir fiyatı)

iPhone X'in ekranı 1180 TL'den tamir edilirken, diğer hasarlarda ise 2329 TL ödemek gerekiyor. iPhone 8 Plus'ın ekran onarımı 719 TL, iPhone 8'in ise 629 TL. Hangi marka veya model olursa olsun, akıllı telefonunuza ekran koruyucu ve kılıf takmanız daha iyi olacaktır.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞMUŞTU

Öte yandan dünyanın farklı noktalarında satışa sunulan yeni iPhone modelleri için uzun kuyruklar oluşmuş, Apple tutkunları günlerce mağazalar önünde beklemişti. Bazı noktalarda cihazların fiyatlarından yakınan vatandaşların herhangi bir durumda onarıma ihtiyaç duyulduğunda ödeyecekleri rakamlara nasıl tepki vereceği merak ediliyor.

iPhone X'in ekran tamir fiyatı dudak uçuklatıyor (iPhone X ekran tamir fiyatı)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...