Google, Android 8.1 Oreo'yu duyurdu

Google, Android 8.1 Oreo'yu duyurdu

TEKNOLOJİ Haberleri

Google, Android'in son sürümü Android 8.1 Oreo'nun tam sürümünün duyurdu.

Google, Android 8.1 Oreo'nun ilk cihazlar için yarın başlayacağını doğruladı. Şirket, birkaç saat içinde OTA güncellemesi ile bazı Nexus, Pixel ve Pixel 2 modellerinin bu güncellemeyi alacağını söyledi.

Güncellemenin bugün başlayacağına dair söylentiler dolaşıyor olsa da, Google'ın 5 Aralık tarihli duyurusu, Android 8.1 sürümünün yarın gerçekleşeceğini söylüyor. Bu nedenle, her dakika güncellemeleri kontrol etmenizde fayda var. Saat dilimi ve bölgeye bağlı olarak, Android 8.1 Oreo sürümün güncelleme tarihi değişebilir, ancak her iki durumda da Google'ın bu güncellemeyi yakın zamanda sunacağı bir gerçek.

Android 8.1 güncellemesi, 25 Ekim'de ilk sürümüyle başlayan bir önizleme programının parçası olarak beta test cihazları için zaten mevcuttu. Nihai geliştirici önizleme sürümünün geçen hafta yayınlanacağı düşünülüyordu.

Samsung’un, üst düzey akıllı telefonu  Galaxy S8 de dahil olmak üzere akıllı telefonları için Android 8.0 Oreo güncellemesi  alacak ve 2018 yılının başında beklenen S9'un sürüm 8.1 ile başlatılacağı yönünde söylentiler var. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...