WhatsApp çöktü mü? | WhatsApp'e giremiyorum | WhatsApp erişim yok

Düzenleyen:
WhatsApp çöktü mü? | WhatsApp'e giremiyorum | WhatsApp erişim yok

TEKNOLOJİ Haberleri

Milyonların kullandığı popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'e erişim sağlanamıyor. Erişim sorununa ilişkin resmî bir açıklama gelmedi. Saat 21.45 civarı başlayan sıkıntı hâlâ devam ediyor. Yaşanan sıkıntının yılbaşı yoğunluğundan olduğu düşünülüyor. WhatsApp yaklaşık 1 saatin ardından normale döndü. İşte detaylar...

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'e saat 21.45 itibariyle erişim sağlanamıyor. WhatsApp'a erişim sağlanamaması akıllara "WhatsApp çöktü mü?" sorularını getirdi. Kullanıcılar, Twitter üzerinden WhattApp'e erişim yapamadıkları hakkında sorunlarını paylaşıyor. WhatsApp'in erişime kapanması hakkında herhangi bir resmî açıklama bulunmamakta. Kullanıcılar tarafından en çok merak edilip aranan konu ise "WhatsApp çöktü mü? WhatsApp'e giremiyorum, WhatsApp erişim sorunu" oldu. Yaşanan erişim sorununun yılbaşı nedeniyle oluşan yoğunluktan oluştuğu düşünülüyor. WhatsApp yaklaşık 1 saatin ardından normale döndü.

BTK'dan WhatsApp açıklaması

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan ''Küresel boyutta bir teknik arıza olduğu raporlandı. Ülkemiz de bu kesintiden etkilenmekte. 2018 yerli ve millî yazılımların yılı olacak. Mutlu yıllar...'' açıklamasını yaptı.

WhatsApp çöktü mü? | WhatsApp'e giremiyorum | WhatsApp erişim yok

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...